Η αστυνομία της Βοστώνης σερβίρει... παγωτό!

Πέτρος Πιτσίνης
Η αστυνομία της Βοστώνης σερβίρει... παγωτό!
Ένα περιπολικό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο έχει το σώμα της Βοστώνης στις υπηρεσίες του, καθώς αυτό χρησιμοποιείται ως... παγωτατζίδικο!

Οι αστυνομικοί του τμήματος της Βοστώνης έχουν αποκτήσει το ρόλο του... παγωτατζή, αφού με πρωτοβουλία του σώματος, αποκτήθηκε ένα Ford Transit για να... δροσίζει τον κόσμο! Στόχος είναι να έρθουν οι αστυνομικές δυνάμεις πιο κοντά με το νεαρό κόσμο της πόλης, μέσω του δωρεάν παγωτού που προσφέρεται.

Πάνω στο βανάκι της Ford υπάρχουν φυσικά τα διακριτικά του σώματος, ωστόσο έχει μια πιο... χαρούμενη διακόσμηση με πολύχρωμα μπαλόνια, για να είναι πιο φιλικό στα μάτια των παιδιών. Μέχρι στιγμής, το παγωτατζίδικο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και ειδικά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, γονείς αλλά και παιδιά σχημάτιζαν τεράστιες ουρές ώστε να δοκιμάσουν.

«Αν κάποιος μου είχε πει πριν από τριάντα χρόνια, ότι το τμήμα της Βοστώνης θα είχε ένα φορτηγάκι που μοιράζει δωρεάν παγωτό στο στόλο των περιπολικών του και ότι οι αστυνομικοί θα σέρβιραν τα κυπελλάκια, θα έλεγα σίγουρα ότι είναι τρελός. Όμως, πραγματικά λατρεύω το βανάκι και ο,τι αυτό πρεσβεύει. Η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στο σώμα και τους νέους της πόλης είναι αδιαμφισβήτητη και τίποτα λιγότερο από αξιοσημείωτη και λυπάμαι μόνο για ένα πράγμα, ότι δεν το ξεκίνησα τριάντα χρόνια πριν» ήταν τα λόγια του επίτροπου αστυνομικού του τμήματος της Βοστώνης. Αναμφίβολα, αυτό είναι το πιο ευχάριστο περιπολικό που έχουμε δει ποτέ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!