Η BMW κάνει σαν καινούργιο το αυτοκίνητο του Έλβις (pics)

Η BMW κάνει σαν καινούργιο το αυτοκίνητο του Έλβις (pics)

Η BMW κάνει σαν καινούργιο το αυτοκίνητο του Έλβις (pics)

Μια BMW 507 Roadster που ήταν στην κατοχή του Έλβις Πρίσλεϊ βρέθηκε από τη Γερμανική φίρμα και ακολούθησε ανακατασκευή, που την έκανε καλύτερη κι από την αρχική της μορφή! 

Η BMW που ανήκε στον Έλβις Πρίσλεϊ θεωρούταν ότι είχε εξαφανιστεί, όμως το αυτοκίνητο με τον αριθμό 70.079 βρέθηκε και πέρασε από τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση. 

Η BMW Classics το έκανε πραγματικότητα και πήρε στους έμπειρους τεχνικούς της περίπου δύο χρόνια, ώσπου να βρεθούν τα ανταλλακτικά και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί η σκουριά. Βλέποντας τις εικόνες, το αυτοκίνητο αρχικά ήταν κόκκινο, όμως βάφτηκε άσπρο γιατί όταν είχε γίνει η παραγγελία του, ήταν στο χρώμα Feather White. 

Ο λόγος που βάφτηκε ερυθρό από τον Πρίσλεϊ ήταν απλός και είχε να κάνει με τις... θερμές θαυμάστριές του, οι οποίες έγραφαν διάφορα μηνύματα πάνω στο αυτοκίνητο με κραγιόν! Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στο «Βασιλιά» στις 20 Δεκεμβρίου του 1958 και το αποχωρίστηκε μέσα στο 1960, όταν το πούλησε σε μια αντιπροσωπεία της Chrysler στη Νέα Υόρκη. 

Ο επόμενος αγοραστής του αυτοκινήτου, το χρησιμοποιούσε σε αγώνες και είχε μια λαμπρή πορεία. Μερικά χρόνια πριν από σήμερα, όταν η BMW βρήκε την υψηλής συλλεκτικής αξίας 507 Roadster, έλειπε ο κινητήρας, το σασμάν και ο πίσω άξονας. Βέβαια, χρησιμοποιήθηκαν νέα και το αποτέλεσμα μετά την ανακατασκευή είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό! Δείτε τις φωτογραφίες! 

Best of internet