Στο κλαμπ του ενός εκατομμυρίου το Audi Q5

Πέτρος Πιτσίνης
Στο κλαμπ του ενός εκατομμυρίου το Audi Q5
Το μεσαίο SUV της Audi γιορτάζει, καθώς μέσα στα οκτώ χρόνια που κυκλοφορεί, έχει καταφέρει να «πιάσει» επταψήφιο αριθμό μονάδων!

Στις 4 Αυγούστου, ένα Audi SQ5 στο χρώμα Sepang Blue που έχει παραγγείλει μια οικογένεια από τη Γερμανία, ήταν το αντίτυπο που έσπασε το «φράγμα» του ενός εκατομμυρίου.

Ο αριθμός αυτός είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός για τα οκτώ χρόνια που διατίθεται το μοντέλο και σίγουρα οφείλεται στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Q5 είναι το best seller της κατηγορίας στην Κίνα και την Ινδία, δύο αγορές με τεράστιο όγκο πωλήσεων.

«Το Q5 είναι μια πραγματική εγγύηση της επιτυχίας για εμάς. Για αυτό το λόγο, είμαι πολύ περήφανος που έχουμε δημιουργήσει ένα μοντέλο που τραβάει το ενδιαφέρον παγκοσμίως και ότι αυτό κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Ίνγκολσταντ. Ένα εκατομμύριο Q5, αυτό οφείλεται στην εξαιρετική απόδοση της ομάδας παραγωγής μας. Το επιτύχαμε αυτό με προσπάθεια και δέσμευση» είπε ο Άλμπερτ Μάιερ, διευθυντής του εργοστασίου στο Ίνγκολσταντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!