Δεν ανησυχεί ο Πάλμερ ενόψει 2017

Νίκος Τσιώκος
Δεν ανησυχεί ο Πάλμερ ενόψει 2017
Ο Τζόλιον Πάλμερ δεν ανησυχεί για τη θέση του στη Renault ενόψει του 2017, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει και τόνισε ότι η παραμονή του ίσως έρθει και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η Renault δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το οδηγικό της δίδυμο για το 2017, ωστόσο ο Τζόλιον Πάλμερ δεν ανησυχεί. Ο Βρετανός πιστεύει ότι ακόμα είναι νωρίς για τέτοιες αποφάσεις, με τον ίδιο να εκφράζει την επιθυμία να συνεχίσει στη γαλλική ομάδα, τη στιγμή που τόνισε πως η παραμονή του ίσως έρθει και κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος.

«Πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς για την ομάδα. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ που να σκέφτεται τους οδηγούς για την επόμενη χρονιά. Εγώ θέλω να μείνω, θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω και σε κάθε αγώνα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Δεν υπάρχει βιασύνη, έχουμε πολλά να λύσουμε πριν την επόμενη χρονιά και είμαι χαρούμενος που περιμένω αυτή τη στιγμή.

Ίσως έρθει κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος, όμως εξαρτάται από το αφεντικό. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες θέσεις. Νιώθω καλά, οδηγώ αρκετά καλά αυτή τη στιγμή. Κάθε Σαββατοκύριακο γίνομαι ολοένα και πιο δυνατός», είπε ο πρωταθλητής του GP2, που φέτος κάνει το ντεμπούτο του στη Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!