Ενημέρωση από Έκλεστοουν για Halo

Νίκος Τσιώκος
Ενημέρωση από Έκλεστοουν για Halo
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν μίλησε για την καθυστέρηση της εισαγωγής του συστήματος Halo και ενημέρωσε για την προστασία που μπορεί να προσφέρει, αλλά και τους κινδύνους που κρύβει.

Για την καθυστέρηση της εισαγωγής του συστήματος προστασίας Halo μίλησε ο Μπέρνι Έκλεστοουν στην ιστοσελίδα motorsport.com. Το εν λόγω σύστημα πήρε... παράταση για το 2018, με τον ισχυρό άνδρα της Formula1 να ενημερώνει για την προστασία που μπορεί να προσφέρει, αλλά και για τους κινδύνους που κρύβει. «Θα ρίξουμε μία ματιά σε αυτό.

Το βλέπουμε ως προστασία για τους οδηούς. Θέλουμε να μπαίνουν στο μονοθέσια με το τωρινό φορμάτ και να δούμε αν τους αρέσει ή όχι. Για το 2018 θα έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι που θα δώσει περισσότερη προστασία για τους πιλότους», είπε, αρχικά, ο 85χρονος Βρετανός. «Τι θα γίνει αν υπάρξει κάποιο ατύχημα με το Halo;

Ποιος θα αναλάβει αυτή την ευθύνη. Αν γίνει ένα ατύχημα και κάποιος παγιδευτεί στο μονοθέσιο, το μονοθέσιο πιάσει φωτιά και ο οδηγός δεν μπορεί να βγει; Ο Νίκι (Λάουντα) ήταν στο Strategy Group και το σημείωσε αυτό επειδή είναι ο μοναδικός που μπορεί να μιλήσει γι' αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!