Σε καινούργια... χωράφια μπαίνει η Tesla

Σε καινούργια... χωράφια μπαίνει η Tesla

Σε καινούργια... χωράφια μπαίνει η Tesla

Η φίρμα που έγινε γνωστή για τα ηλεκτρικά της μοντέλα ετοιμάζει ένα «αγροτικό», το οποίο σύμφωνα με την ίδια θα δώσει καινούργια διάσταση στον όρο! 

Ο Έλον Μασκ είναι ο ιδρυτής της Tesla και μέχρι και σήμερα, δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τον τρόπο που θα εξελιχθεί η φίρμα ακόμη περισσότερο. Εκτός από τις ηλεκτρικές τεχνολογίες και τα αυτόνομα συστήματα οδήγησης, τα πλάνα για την επέκταση της γκάμας δεν σταματούν και σε αυτό το πλαίσιο, ετοιμάζεται ήδη ένα Pick-Up μοντέλο. 

Αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τον Μασκ και μένει να δούμε πότε θα έχουμε τα πρώτα στοιχεία για αυτό. Το μόνο που ξέρουμε για την ώρα είναι ότι πρόκειται για «ένα νέο είδος Pick-Up», όπως τουλάχιστον λέει η φίρμα από το Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει ηλεκτροκινητήρα, οπότε η τεράστια ροπή με το πρώτο... άγγιγμα του γκαζιού, το καθιστά ένα ιδανικό αυτοκίνητο για μεταφορά βαριών φορτίων ή ρυμούλκηση τροχόσπιτου, σκάφους κλπ. 

Βέβαια, δεν αποκλείεται η πιθανότητα να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σεντάν Model S ή το crossover Model X και απλώς να υπάρχει στο πίσω μέρος «καρότσα», αντί για ένα καθαρόαιμο «αγροτικό». Περισσότερες υποθέσεις δεν μπορούμε να κάνουμε, μέχρι να έχουμε νεότερα από τη φίρμα που θα δώσει περισσότερο φως στην υπόθεση. Η κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη και δείχνει ένα υποθετικό σχέδιο του Pick-Up της Tesla μαζί με ένα από τα best seller της κατηγορίας στις ΗΠΑ, το Ford F-150 Raptor. 

Best of internet