To Nissan 350Z που δεν κολλάει πουθενά (video)

Πέτρος Πιτσίνης
To Nissan 350Z που δεν κολλάει πουθενά (video)
Μια αρκετά... ασυνήθιστη μετατροπή έχει γίνει σε αυτό το 350Z, αφού ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να του αλλάξει ταυτότητα και από σπορ το έκανε... εκτός δρόμου!

Το Nissan 350Z είναι ένα δημοφιλές σπορ μοντέλο, που το έχουμε δει να μετατρέπεται σε ειδικό όχημα για drift, αγώνες dragster, time attack κλπ. Όμως, έφτασε η στιγμή που θα το γνωρίσουμε και ως ένα... εκτός δρόμου αυτοκίνητο!

Τεράστιοι τροχοί με «τρακτερωτά» ελαστικά, υπερυψωμένο αμάξωμα, διαφορετικός προφυλακτήρας και μια συστοιχία από LED στην οροφή είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που έχουν αλλάξει.

Σίγουρα, πολύ δουλειά έχει γίνει και στην ανάρτηση του αυτοκινήτου για να αντέξει στη σκληρότερη χρήση, ενώ δεν θα μπορούν να λείπουν τα προστατευτικά μέρη για την «κοιλιά» του αμαξώματος.

O ιδιοκτήτης λέει ότι σε λίγο καιρό το 350Z του θα αποκτήσει κι άλλα off road στοιχεία, χωρίς όμως να διευκρινίζει ακριβώς τι εννοεί. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν ο V6 ατμοσφαιρικός κινητήρας που εφοδιάζεται το μοντέλο, έχει δεχθεί κάποιου είδους τροποποίηση. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!