Williams: «Θέλουμε τον Μπάτον, υπάρχει και ο Πέρεζ»

Νίκος Τσιώκος
Williams: «Θέλουμε τον Μπάτον, υπάρχει και ο Πέρεζ»
Η Κλερ Γουίλιαμς τόνισε ότι η ομάδα της χρειάζεται έναν πιλότο σαν τον Τζένσον Μπάτον, αλλά και ότι δε θα περιμένει την απόφαση του ίδιου και του Ρον Ντένις, ενώ... παίζει και το όνομα του Σέρχιο Πέρεζ.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει η φημολογία ότι η Williams θέλει να επαναφέρει τον Τζένσον Μπάτον στη θέση του Φελίπε Μάσα. Κάτι επίσημο για την ώρα δεν υπάρχει, με την Κλερ Γουίλιαμς να τονίζει ότι η ομάδα του Γκρόουβ χρειάζεται έναν πιλότο σαν τον Βρετανό.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δε θα περιμένει την απόφαση του ίδιου και του Ρον Ντένις. «Θα είναι μεγάλη ιστορία, αλλά ο Μπάτον πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή γι' αυτόν κι εμείς τη σωστή επιλογή για την ομάδα. Είναι μεγάλο ταλέντο εντός και εκτός μονοθεσίου και χρειαζόμαστε έναν οδηγό σαν αυτόν.

Θα αποφασίσουμε για το οδηγικό μας δίδυμο και δεν κάθομαι εδώ να περιμένω τον Ρον Ντένις ή τον Τζένσον να πάρει την απόφασή του. Δε θα περιμένω επειδή δεν είναι η σωστή νοοτροπία για μία ομάδα, όπως η δική μας», ανέφερε το αφεντικό της Williams στο Press Association Sport.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι... παίζει και το όνομα του Σέρχιο Πέρεζ, που επιθυμεί να παραμείνει μεν στη Force India, αλλά θέλει να τσεκάρει τις επιλογές του. «Ο Σέρχιο έχει κάνει καλή δουλειά φέτος, είναι έξυπνος οδηγός και θα είναι κάποιος που θα κοιτάξουμε. Εμπορικά θα είναι δυνατός για κάθε ομάδα. Φυσικά θα είναι κάποιος που θα τσέκαρες, αν είναι διαθέσιμος», πρόσθεσε η Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!