Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Jon Snow; (video)

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Jon Snow; (video)

Έναν από τους βασικότερους χαρακτήρες του Game of Thrones διάλεξε η Infiniti για την καμπάνια προώθησης του νέου της κουπέ, με το όνομα Q60! 

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Jon Snow; (video)

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς... Jon Snow είναι το πρόσωπο που διαφημίζει το νέο κουπέ της Infiniti. Ο Βρετανός ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστος μέσα από τη σειρά Game of Thrones, συμμετέχει στο βίντεο προώθησης του μοντέλου και από τη στιγμή που κάθεται πίσω από το τιμόνι, δείχνει ενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο. Να θυμίσουμε ότι το Q60 εφοδιάζεται με δύο μοτέρ, που εστιάζουν στην απόδοση και τη διασκέδαση πίσω από το τιμόνι. 

Το πρώτο είναι δίλιτρο με 208 ίππους και 350 Nm ροπής, ενώ το δεύτερο είναι ένα τρίλιτρο V6 και διατίθεται σε δύο παραλλαγές ισχύος. Η πρώτη είναι στα 300 άλογα και τα 400 Nm ροπής, με το δεύτερο να έχει 400 ίππους και 476 Nm. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με την έκδοση, με το κιβώτιο ταχυτήτων που μεσολαβεί να είναι σε κάθε περίπτωση ένα αυτόματο των επτά σχέσεων. Στο εξής, ο Χάρινγκτον, που είναι πλέον πρεσβευτής της Infiniti, θα κυκλοφορεί αποκλειστικά με τα μοντέλα της. Δείτε το βίντεο! 

INFINITI Q60 + Kit Harington A Q60 Inspiration Piece

Best of internet