Επεισόδιο με χειροδικία στην οικογένεια Φερστάπεν

Επεισόδιο με χειροδικία στην οικογένεια Φερστάπεν

Αναταραχή στην οικογένεια Φερστάπεν, όταν ο παππούς του Μαξ υπέβαλε μήνυση κατά του γιου του, επειδή χειροδίκησε εναντίον του, ξεπερνώντας έτσι κάθε όριο.

Επεισόδιο με χειροδικία στην οικογένεια Φερστάπεν

Ένα επεισόδιο που συνέβη πριν λίγες ημέρες, έφερε στο φως η ολλανδική εφημερίδα ‘’Telegraaf’’. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γιος Φερστάπεν επιτέθηκε και χειροδίκησε στον πατέρα του Φρανς. Το περιστατικό μεταξύ του πατέρα και του παππού του Μαξ Φερστάπεν συνέβη λίγες ημέρες μετά το Γκραν Πρι Ουγγαρίας στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, το Μόντφορντ της Ολλανδίας.

Ο Φρανς Φερστάπεν υπέβαλλε μήνυση κατά του γιου του και φέρεται να δήλωσε, ότι «έχουμε διαπιστώσει και προηγουμένως, ότι το χέρι του Γιος χτυπάει εύκολα, όμως αυτό είναι το όριο». Ο μάνατζερ του Γιος και του Μαξ Φερστάπεν, Ρέιμοντ Βερμόιλεν, δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα, επειδή επρόκειτο για μία οικογενειακή υπόθεση.

Αργότερα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ‘’L1’’, ότι ο Φρανς Φερστάπεν απέσυρε τελικά τη μήνυση κατά του γιου του, γιατί δεν ήθελε να δώσει τροφή για σχόλια και να επηρεαστεί η εικόνα του Μαξ που κάνει εφέτος σπουδαία πράγματα με τα χρώματα της Red Bull.

Best of internet