Με SUV η αναγέννηση της Alpine

Με SUV η αναγέννηση της Alpine

Με SUV η αναγέννηση της Alpine

Η φίρμα έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα επανέλθει με ένα νέο σπορ δίθυρο κουπέ, ωστόσο αμέσως μετά, σκοπεύει να λανσάρει ένα SUV μοντέλο! 

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Alpine δεν απέχει πολύ καιρό από σήμερα, καθώς περιμένουμε να δούμε το νέο σπορ μοντέλο της (κάτω φωτογραφίες).

Η ίδια η μάρκα είχε ανακοινώσει ότι δεν θα περιοριστεί σε αυτό και ότι θα δημιουργηθεί μια πλήρης γκάμα μοντέλων, όπως για παράδειγμα ένα SUV, που σύμφωνα με το Βρετανικό Autocar, είναι το αμέσως επόμενο! 

Αυτό θα έχει σαν άμεσους ανταγωνιστές του τις Jaguar F-Pace και Porsche Macan, δηλαδή θα έχει σπορ γονίδια και σχετικά συγκρατημένες διαστάσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να εφοδιάζεται με ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό (Plug-In Hybrid) σύνολο, που θα κινεί και τους τέσσερις τροχούς! 

Περιμένουμε μάλιστα να έχει και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συμπεριφορά στο δρόμο, αφού το αφεντικό της Alpine, Μάικλ Βαν Ντερ Σαντλ είπε: «Δεν έχει σημασία τι μοντέλα θα κατασκευάζει η μάρκα. Όποια κι αν είναι αυτά, θα είναι τα πιο καλοστημένα και τα πιο διασκεδαστικά στην κατηγορία τους». 

*Η κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κι όχι επίσημη. Από κάτω, ακολουθούν εικόνες του δίθυρου σπορ κουπέ. 

Best of internet