Πήρε παγωτό αντί για κλήση (video)

Πήρε παγωτό αντί για κλήση (video)

Όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση Αμερικανίδας οδηγού, την οποία σταμάτησαν αστυνομικοί και της έδωσαν παγωτίνια, επειδή έτσι «προβλεπόταν» από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πήρε παγωτό αντί για κλήση (video)

Μία αμερικανίδα οδηγός περίμενε να πάρει από τους αστυνομικούς κλήση, τελικά όμως της έδωσαν κάτι πολύ δροσερότερο! Ο αμερικανός αστυνομικός Κέβιν Λαντς του τμήματος του Χάλιφαξ της Βιρτζίνια κατέγραψε σε βίντεο τον συνάδελφό του Μπράιαν Γουόρνερ, ενώ σταματούσε για έλεγχο ένα Toyota. O Γουόρνερ ρωτά την οδηγό του αυτοκινήτου, αν γνωρίζει γιατί την σταμάτησε, αυτή δεν έχει ιδέα και ο αστυνομικός συνεχίζει ρωτώντας την, αν γνωρίζει τον κανονισμό 1739 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η γυναίκα κουνά το κεφάλι της αρνητικά, οπότε ο φαρσέρ αστυνομικός της ανακοινώνει με περισπούδαστο ύφος, ότι «είναι παράνομο να οδηγείς μία ζεστή ημέρα χωρίς παγωτό» και της προσφέρει δύο παγωτίνια, ένα για την ίδια και ένα για το παιδί της στη θέση του συνοδηγού! Η οδηγός μένει για μερικά δευτερόλεπτα εμβρόντητη και μετά ξεσπά σε γέλια, καθώς διαπιστώνει ότι πρόκειται για μία άκρως δροσιστική φάρσα.

Όπως συμπλήρωσε ο Γουόρνερ, «ελέγχουμε, για να είμαστε σίγουροι ότι όλοι ακολουθούν σήμερα τους νόμους».

Οι δύο αστυνομικοί σκάρωσαν την ίδια φάρσα στους οδηγούς περίπου είκοσι αυτοκινήτων, «απλά για να τους κάνουμε να γελάσουν», όμως η αντίδραση της πρωταγωνίστριας του βίντεο ήταν μακράν η καλύτερη!

Halifax Police

Best of internet