Ο στύλος έσκισε στα δύο το λεωφορείο

Ο στύλος έσκισε στα δύο το λεωφορείο

Ο στύλος έσκισε στα δύο το λεωφορείο

Φρικτό δυστύχημα με πέντε νεκρούς και ισάριθμους τραυματίες στις ΗΠΑ, όταν χτύπησε ένα λεωφορείο πάνω σε στύλο πινακίδας αυτοκινητοδρόμου.

Ένα ανατριχιαστικό δυστύχημα αναστάτωσε τις ΗΠΑ. Λεωφορείο, που μετέφερε περίπου 30 επιβάτες, προσέκρουσε μετωπικά σε στύλο πινακίδας του αυτοκινητοδρόμου 99 της Καλιφόρνια προκαλώντας έτσι τον θάνατο πέντε ατόμων και τον βαρύ τραυματισμό άλλων πέντε. Στις φωτογραφίες φαίνεται, ότι ο στύλος έσκισε κατά μήκος σχεδόν όλο το αμάξωμα και σταμάτησε μόνον, όταν βρήκε πλέον στον πίσω άξονα.

Το υπεραστικό λεωφορείο κατευθυνόταν προς την πόλη Λίβινγκστον, όπου θα γινόταν αλλαγή του 57χρονου οδηγού του και θα συνέχιζε το δρομολόγιό του με προορισμό την Πολιτεία της Ουάσινγκτον. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 3.30 το πρωί, όταν βγήκε το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκτός πορείας και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε έναν στύλο πινακίδας, που υποδείκνυε μία έξοδο του αυτοκινητοδρόμου. Ευτυχώς δεν υπήρξε εμπλοκή και κάποιου άλλου οχήματος σε αυτό το φρικτό τροχαίο δυστύχημα.

Το λεωφορείο είχε περάσει τελευταία φορά τον Απρίλιο από τεχνικό έλεγχο και οι αρμόδιες αμερικανικές Αρχές είχαν αξιολογήσει την κατάστασή του ως «ικανοποιητική».

Best of internet