Οι Φέτελ/Ραϊκόνεν παίζουν με την Alfa Romeo Giulia QV

Πέτρος Πιτσίνης
Οι Φέτελ/Ραϊκόνεν παίζουν με την Alfa Romeo Giulia QV
Πίσω από το τιμόνι του νέου σπορ σεντάν της Alfa Romeo βρέθηκαν οι δύο πιλότοι της Ferrari, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να το οδηγήσουν σε πίστα προδιαγραφών F1!

Ο Κίμι Ραϊκόνεν και ο Σεμπάστιαν Φέτελ στάθηκαν τυχεροί και οδήγησαν το νέο σεντάν υψηλών επιδόσεων της Alfa Romeo, τη Giulia Quadrifoglio Verde, στην πίστα του Χόκενχαϊμρινγκ στη Γερμανία.

Οι δύο πιλότοι της F1 είχαν την ευκαιρία να δουν πως συμπεριφέρεται το τετράθυρο Ιταλικό μοντέλο σε οριακές καταστάσεις, με τον κινητήρα που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Ferrari. Αυτός είναι ένας V6 με δύο τούρμπο και χωρητικότητα 2.9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 600 Nm ροπής.

Οι επιδόσεις που προσφέρει στο αυτοκίνητο είναι επιπέδου σούπερκαρ, καθώς ολοκληρώνει τη διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και αγγίζει τελική ταχύτητα άνω των 300 χλμ./ώρα! Δυστυχώς, η εμπειρία των δύο πρωταθλητών δεν συνοδεύεται από κάποιο βίντεο, όμως περιμένουμε από τους οδηγούς να μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους, οι οποίες σίγουρα μας ενδιαφέρουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!