Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βολτάρει με το... φάντασμα!

Πέτρος Πιτσίνης
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βολτάρει με το... φάντασμα!
Ο Πορτογάλος σουπερστάρ βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει διακοπές, ωστόσο δεν μετακινείται με ότι κι ότι αλλά με μια Rolls Royce Ghost!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε σταματά τις διακοπές του και φροντίζει να κρατά τους fans του ενήμερους για το που βρίσκεται και τι κάνει, μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, βρίσκεται στις ΗΠΑ και όπως όλα δείχνουν, περνάει πολύ καλά.

Εξερεύνησε τα νυχτερινά στέκια του Λος Άντζελες και επισκέφθηκε τους... hot προορισμούς του Μαϊάμι, όμως όλα αυτά τα έκανε με στυλ, νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από τη Rolls Royce Ghost, μια από τις κορυφαίες λιμουζίνες στην αγορά!

Πόζαρε λοιπόν μαζί της σαν βασιλιάς στο πίσω κάθισμα και «ανέβασε» τη φωτογραφία στους λογαριασμούς του συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες «λάικ» και σχόλια. Θυμίζουμε ότι η Rolls Royce Ghost εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 6.6 λίτρων V12, που αποδίδει 565 ίππους. Ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται με ηλεκτρονικό κόφτη στα 250 χλμ./ώρα. Παρακάτω, ακολουθεί ξανά η φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλήρη μορφή της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!