Η Mercedes-Benz G-Class σε πάει παντού (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Η Mercedes-Benz G-Class σε πάει παντού (video)
Η Mercedes υπέβαλλε το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο της σε ένα απαιτητικό... τεστ εκτός δρόμου, το οποίο αναδεικνύει τις δυνατότητές του με τον καλύτερο τρόπο!

Με το πέρασμα των καιρών, λίγες είναι οι πραγματικά σκληροτράχηλες προτάσεις στα εκτός δρόμου οχήματα της αγοράς και μέσα σε αυτά, σίγουρα συγκαταλέγεται και η Mercedes-Benz G-Class. Παρά το γεγονός ότι οδεύει προς αντικατάσταση και περιμένουμε τη δεύτερη γενιά της, η Mercedes-Benz ετοίμασε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο μας δείχνει τι είναι ικανό να κάνει το μοντέλο της!

Το πήγε λοιπόν στο Κιτσμπίχελ της Αυστρίας και... ξεδίπλωσε τον πραγματικό του χαρακτήρα μέσα σε μια πίστα έξι χιλιομέτρων, που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη όμως προσφέρει πολλά διαφορετικά τερέν και είναι πραγματικά δύσκολη, τόσο που ένα καθημερινό SUV δεν θα τα βγάλει πέρα. Η G500 που επιλέχθηκε για το βίντεο εφοδιάζεται με έναν V8 Twin Turbo κινητήρα, που αποδίδει περισσότερους από 420 ίππους.

Όπως μπορούμε να δούμε, η απαιτητική διαδρομή είναι απλά ένα... ζέσταμα για εκείνη. Ο Κρίστιαν Βις, Off Road ειδικός για τη Mercedes-Benz με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, λέει: «Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά μαζί της. Με τη G-Class, η διασκέδαση ξεκινάει εκεί που άλλα αυτοκίνητα έχουν φτάσει στα όριά τους»!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!