Αυτοί είναι οι νικητές της καμπάνιας Qashqai Stories

Αυτοί είναι οι νικητές της καμπάνιας Qashqai Stories

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος της πρωτοποριακής διαφημιστικής καμπάνιας για το Nissan QASHQAI, στο www.qashqaistories.gr και ανακοινώθηκαν οι νικητές!  

Αυτοί είναι οι νικητές της καμπάνιας Qashqai Stories

Συγκεκριμένα, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου, ανεδείχθησαν οι παρακάτω νικητές :

Αλέξανδρος (με την ιστορία "Άξιζε τον κόπο") που κερδίζει Σαββατοκύριακο σε 5άστερο πολυτελές Resort στη Μεσσηνία

Νικολακοπούλου Δήμητρα που κερδίζει Δείπνο για δύο στο Matsuhisa Athens στο Καβούρι, δίπλα στη θάλασσα

Θανάσης Μπαμπούρης που κερδίζει  Δείπνο για δύο στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, δίπλα στην θάλασσα

Το QASHQAI για την Nissan είναι ένα αδιαμφισβήτητο best seller. Από το 2007 μέχρι και σήμερα, πάνω από 2 εκατομμύρια QASHQAI έχουν πωληθεί, ενώ ένα νέο QASHQAI κατασκευάζεται κάθε 62 δευτερόλεπτα στο εργοστάσιο παραγωγής, προκειμένου να καλυφθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία του συγκεκριμένου μοντέλου που ”μιλάει ” στην καρδιά εκατομμυρίων ενθουσιασμένων ιδιοκτητών, η Nissan εμπνεύστηκε το www.qashqaistories.gr.  Πρόκειται για ένα microsite όπου ιδιοκτήτες αλλά και όσοι ενθουσιάζονται από την ιδέα να αποκτήσουν ένα νέο QASHQAI, μπορούν να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες και ιστορίες με πρωταγωνιστή το QASHQAI, διεκδικώντας πλούσια δώρα και εμπειρίες. Για τον λόγο αυτό, όσοι επισκεφθούν το www.qashqaistories.gr μπορούν να παρακολουθήσουν video αλλά και να διαβάσουν πραγματικές ιστορίες ιδιοκτητών QASHQAI, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τον θρύλο του QASHQAI !

 

Best of internet