«Ρίξτε σωσίβιο στον Ρόσμπεργκ»

«Ρίξτε σωσίβιο στον Ρόσμπεργκ»

«Ρίξτε σωσίβιο στον Ρόσμπεργκ»

Η νίκη του Χάμιλτον, αλλά και η αποτυχία του Ρόσμπεργκ, προκάλεσαν πολλά σχόλια στον ξένο Τύπο. Δείτε, τι έγραψαν τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού.

Με διθυραμβικά σχόλια αναφέρθηκαν στη νίκη του Χάμιλτον στο Χόκενχαϊμ τα περισσότερα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, σε αντίθεση με τον Ρόσμπεργκ στον οποίο ασκούν σκληρή κριτική. Δείτε επιγραμματικά τις χαρακτηριστικότερες αντιδράσεις του ξένου Τύπου για το Γερμανικό Γκραν Πρι της Formula 1.

The, Guardian (Μεγ. Βρετανία)
Ο Χάμιλτον οδηγούσε μόνος μπροστά σαν ένας μονάρχης, από τον οποίο κρατούν απόσταση με σεβασμό οι υπήκοοί του. Ο Ρόσμπεργκ, που βρισκόταν στην pole position, έμοιαζε σαν να έβαλε στην εκκίνηση την όπισθεν.

Daily Telegraph (Μεγ. Βρετανία)
Ενας ιπτάμενος Χάμιλτον πηγαίνει στο καλοκαιρινό διάλειμμα με ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον απαρηγόρητο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ετσι αντιλαμβανόμαστε έναν κυριακάτικο περίπατο σε μία γερμανική αούτομπαν, όταν μας κάνουν οι άλλοι χώρο.

The Times (Μεγ. Βρετανία)
Συνεχίζεται ο εφιάλτης του Ρόσμπεργκ. Ο Χάμιλτον σερφάρει στον ελεύθερο χρόνο του και βρίσκεται καβάλα στο κύμα, ενώ ο Ρόσμπεργκ φαίνεται σαν να τον έχουν αιχμαλωτίσει τα ρεύματα. Μάλλον χρειάζεται ένα σωσίβιο για τις ελπίδες του για τον τίτλο, που φαίνεται ότι ναυαγούν.

Corriere dello Sport (Ιταλία)
Ferrari, απλά χωρίς λόγια. Άλλη ένας διασυρμός στη Γερμανία, τα αυτοκίνητα από το Μαρανέλο πλασαρίστηκαν πίσω από τις Mercedes και τις Red Bull. Η εντύπωση είναι, ότι δεν υπάρχει ελπίδα για το 2016 για τη Ferrari και ότι η προσοχή των μηχανικών έχει επικεντρωθεί όλη πλέον στο 2017.

Τuttosport (Ιταλία)
Ο Λιούις Χάμιλτον παίζει το πόκερ του και νικά και στη Γερμανία. Η Ferrari ακολουθεί κουτσαίνοντας πίσω. Μία σεζόν που πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.

Repubblica (Iταλία)
Ενας Ιούλιος που πρέπει να τον κάνει ο Χάμιλτον κάδρο. Τέσσερις νίκες και ισάριθμα χαστούκια στον ομόσταβλο εχθρό του Ρόσμπεργκ, που έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό. Η Ferrari γλύφει τις πληγές της. Ο συναγωνισμός με την Red Bull γίνεται ντροπιαστικός.

Μarca (Ισπανία)
Ο Χάμιλτον οδηγεί άψογα από τα τέλη Μαΐου και ανέτρεψε τα πράγματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Ο Φέτελ δεν κατάφερε να κάνει ευτυχισμένους τους φίλους του στην πατρίδα του.

As (Ισπανία)
Η μάχη του Χάμιλτον ήταν εντάντια στη δική του σκιά. Προηγείται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με 19 βαθμούς μπροστά από τον Γερμανό και βλέπει στον ορίζοντα τον τέταρτο τίτλο του. Άλλη μία κορυφαία επίδοση από τον Φερστάπεν, ο νεαρός Ολλανδός φέρνει ζωή στη Formula 1.

L’ Equipe (Γαλλία)
Ο Χάμιλτον σε άνοδο. Το κούρεμα Ιροκέζου ήταν το μοναδικό λάθος του Λιούις Χάμιλτον αυτό το Σαββατοκύριακο.

Blick (Ελβετία)
Ο Ρόσμπεργκ κοιμήθηκε στην εκκίνηση και η ομάδα του στα πιτ.

Κronenzeitung (Αυστρία)
Ο Ρόσμπεργκ αποχαιρέτισε για διακοπές με έναν αγώνα στην έδρα του, που θα ήθελε να τον ξεχάσει. Ο Λιούις Χάμιλτον θα εμφανιστεί στις 28 Αυγούστου στο Σπα μετά τις διακοπές ως το μεγάλο φαβορί.

Best of internet