Χάμιλτον: «Βγήκε η σκληρή δουλειά»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Βγήκε η σκληρή δουλειά»
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι βγήκε στην πίστα η σκληρή δουλειά της Mercedes για να πανηγυρίσει άνετα τη νίκη στη Γερμανία.

Πιο άνετη νίκη δεν μπορούσε να φανταστεί ο Λιούις Χάμιλτον στη Γερμανία. Ο Βρετανός τόνισε ότι βγήκε στην πίστα η σκληρή δουλειά της Mercedes για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε την ομάδα του και τους οπαδούς που τον στήριξαν. «Τι μέρα! Απλά υπέροχη! Δεν περίμενα να είμαι τόσο δυνατός. Είχα καλή εκκίνηση.

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο συνεπείς και αυτή η δουλειά βγήκε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά στο γκαράζ, είμαι χαρούμενος που θα έχουν ένα καλό διάλειμμα τώρα γιατί το αξίζουν. Όταν αποτυγχάνω, θέλω να με χτυπήσω επειδή θα μπορούσα να πάω καλύτερα. Τώρα έχω το αντίθετο συναίσθημα. Είχα τον ρυθμό, διαχειρίστηκα σωστά τα ελαστικά και δε θυμάμαι να απειλήθηκα ποτέ από τους υπόλοιπους πίσω μου. Δεν έγιναν λάθη και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό.

Είναι υπέροχο που πάω στις; διακοπές όντας ψηλά. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς. Πολλοί έχουν έρθει στη Γερμανία και παρείχαν μεγάλη στήριξη. Αυτή η θετική ενέργεια με καθοδηγεί, γι' αυτό ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτούς για μία ακόμα φορά και ελπίζω να έχουν καλές διακοπές. Εγώ σίγουρα θα κάνω!», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!