Αυτοκίνητο έγινε... αεριωθούμενο στη Φλόριντα (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτοκίνητο έγινε... αεριωθούμενο στη Φλόριντα (video)
Ένα απίστευτο τρακάρισμα έγινε την Παρασκευή στις ΗΠΑ, όταν ένα ΙΧ κυριολεκτικά... απογειώθηκε, έκανε 5-6 πλήρεις περιστροφές στον αέρα και συνέχισε την τρελή πορεία του στη γη!

Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, ένας άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στις ΗΠΑ και τράκαρε με έναν... θεαματικό τρόπο.

Το αυτοκίνητό του «πέταξε» και ολοκλήρωσε πέντε ή έξι πλήρεις περιστροφές των 360 μοιρών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ όταν προσγειώθηκε συνέχισε να «παίρνει» τούμπες!

Το... θαύμα ήταν ότι ο οδηγός βγήκε ζωντανός μέσα από το κατεστραμμένο ΙΧ και διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο. Επίσης, κανένας περαστικός δεν βρέθηκε στο διάβα του αυτοκινήτου, οπότε δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος.

Όσοι είδαν το συμβάν έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνδρα. Από το χώρο του κινητήρα έβγαινε καπνός για αυτό και πήραν μαζί τους έναν πυροσβεστήρα που τελικά δεν χρειάστηκε, ενώ ανέσυραν τον οδηγό από την ηλιοροφή αφού θα ήταν αδύνατο να βγει από τις κατεστραμμένες πόρτες και τα παράθυρα. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!