Φέτελ: «Η Ferrari ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Πέτρος Πιτσίνης
Φέτελ: «Η Ferrari ξέρει τι πρέπει να κάνει»
Η κακή εικόνα της ομάδας συνεχίστηκε και στον χθεσινό αγώνα, ωστόσο ο Γερμανός οδηγός δεν χάνει την αισιοδοξία του και λέει ότι ξέρουν ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν.

Στα τέσσερα τελευταία Γκραν Πρι, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, με τους χαμένους βαθμούς να οδηγούν τη Red Bull μπροστά από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Από την άλλη, 97 βαθμοί χωρίζουν τον Γερμανό οδηγό από τον Λιούις Χάμιλτον, με εννέα αγώνες να απομένουν για τη λήξη της σεζόν.

Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, λέει: «Τα τελευταία Γκραν Πρι ήταν δύσκολα για εμάς, όμως πολύ πολύ χρήσιμα, αφού μας επέτρεψαν να καταλάβουμε πολλά για το αυτοκίνητο και να δούμε που θα εστιάσουμε. Δεν ήταν τόσο εμφανές στην αρχή όμως πλέον είναι ξεκάθαρο. Προφανώς είναι σκληρός τρόπος για να μάθουμε, δεν είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα θέλαμε, αλλά νομίζω ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει σε μια νύχτα, αλλά στο δεύτερο εξάμηνο θα υπάρχει σχέδιο, το οποίο θα μας κάνει ισχυρότερους σε αυτό το θέμα. Οι τελευταίοι δυο αγώνες ήταν δυσκολότεροι για εμάς και ευκολότεροι για τη Red Bull, όμως είμαι σίγουρος ότι το δεύτερο εξάμηνο αυτό θα αλλάξει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!