Πώς θα δείχνει η Lambo Huracan Superleggera;

Πέτρος Πιτσίνης
Πώς θα δείχνει η Lambo Huracan Superleggera;
H πιο «ειδική» έκδοση του μοντέλου της Lamborghini είναι λίγο πριν την παρουσίασή της, με έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή να μας προετοιμάζει με μια ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία!

Superleggera ονομάζεται η έκδοση της Lamborghini Huracan, η οποία απευθύνεται σε όσους δεν... καλύπτονται από την «απλή». Το αυτοκίνητο είναι ήδη σε φάση δοκιμών και η επίσημη παρουσίασή του δεν απέχει και πολύ από σήμερα, ωστόσο ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο οποίος «πέφτει» μέσα συχνά στις σχεδιαστικές του προβλέψεις, μας δείχνει την πιθανή μορφή της.

Όπως βλέπουμε, έχουν αλλάξει οι προφυλακτήρες, έχουν προστεθεί αεροδυναμικά βοηθήματα σε πολλά σημεία του αμαξώματος και οι αγωνιστικών προδιαγραφών μονομπούλονες ζάντες έχουν διαφορετική σχεδίαση. Στο μηχανικό κομμάτι, αναμένεται να εφοδιαστεί με τον ίδιο V10 κινητήρα των 5.2 λίτρων, αυξημένη όμως ιπποδύναμη.

Σε συνδυασμό με το χαμηλότερο βάρος θα είναι πιο γρήγορη από την «απλή» Huracan, με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα και τελική της ταχύτητα να υπερβαίνει τα 325 χλμ./ώρα. Η επίσημη παρουσίασή της ίσως γίνει μετά το καλοκαίρι, στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!