Διαλύθηκε η μόνη Pagani Huayra Pearl! (video, pics)

Διαλύθηκε η μόνη Pagani Huayra Pearl! (video, pics)

Διαλύθηκε η μόνη Pagani Huayra Pearl! (video, pics)

Φύλλο και φτερό έγινε η μία και μοναδική έκδοση Pearl της Pagani Huayra σε ατύχημα στο Παρίσι. Ο οδηγός του λαβωμένου μοντέλου των δύο εκατ. ευρώ ήταν πιθανότατα Άραβας!

Κάποια μοντέλα πρέπει να τα οδηγείς τρομερά προσεκτικά, όσο και αν σε προκαλούν να τα γκαζώσεις, επειδή είναι σπάνια και πανάκριβα. Τι να πούμε λοιπόν για τον οδηγό της μίας και μοναδικής Ηuayra Pearl, που κατασκεύασε η Pagani και «τραυματίστηκε» βαριά σε δρόμο του Παρισιού.

Το ιταλικό Hypercar κοστίζει πάνω από δύο εκατ. ευρώ και στις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν από χρήστες του Instagram, φαίνεται ότι έχει γίνει φύλλο και φτερό το πίσω μέρος του. Η πίσω ποδιά και ο διαχύτης έχουν διαλυθεί, οι εξατμίσεις και μέρη του κινητήρα κρέμονται στην άσφαλτο και ο πίσω αριστερός τροχός έχει απλά εξαφανιστεί από τη θέση του. Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για το ατύχημα, φαίνεται ότι ο οδηγός του σπάνιου μοντέλου έχασε τον έλεγχο του πίσω μέρους και βγήκε από τον δρόμο, διαλύοντας έτσι την ουρά του Hypercar.

Το ατύχημα συνέβη στο Παρίσι, όμως το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας των Αραβικών Εμιράτων, οπότε ο οδηγός του ήταν πιθανότατα Άραβας. Η Pagani δεν έχει ανακοινώσει ποτέ επίσημα την ιπποδύναμη της έκδοσης Pearl, όμως οι κανονικές Huayra BC αποδίδουν 800 ίππους, στον πίσω άξονα βεβαίως! Η ειδική έκδοση Pearl ξεχωρίζει από το πρόσθετο στόμιο εξαερισμού στην οροφή, για πρόσθετη «οξυγόνωση» του κινητήρα, από τη διαιρούμενη πίσω αεροτομή και από τη διαφορετική ποδιά της μάσκας.

Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στο εργοστάσιο της Pagani, όπου οι μηχανικοί εξετάζουν αν μπορεί να σωθεί ο κινητήρας και το σασσί από ανθρακόνημα ή αν καταλήξουν όλα τα μέρη του στην ανακύκλωση ή στα σκουπίδια.

Δείτε το αυτοκίνητο σε βίντεο στο Παρίσι, λίγες ημέρες πριν το ατύχημα!

Best of internet