Φερστάπεν: «Να είμαστε μπροστά από τις Ferrari»

Φερστάπεν: «Να είμαστε μπροστά από τις Ferrari»

Ο Μαξ Φερστάπεν τόνισε πως ο στόχος της Red Bull είναι να βρεθεί μπροστά και από τις δύο Ferrari.

Φερστάπεν: «Να είμαστε μπροστά από τις Ferrari»

Ολοένα και καλύτερη παρουσιάζεται η Red Bull αγώνα με τον αγώνα. Οι «κόκκινοι ταύροι» βρίσκονται μια... ανάσα από το να περάσουν τη Ferrari στη βαθμολογία, με τον Μαξ Φερστάπεν να τονίζει ο στόχος είναι να τερματίσει μπροστά από αμφότερα τα κόκκινα μονοθέσια. «Νιώθω πολύ καλά.

Το Q3 ήταν δυνατό, ήταν λίγο κρίμα που μπλόκαρα τους τροχούς μου στο τελευταίο κομμάτι, όπου έχασα μερικά δέκατα. Είναι αρκετά δύσκολο να βάλεις τα ελαστικά στο σωστό ''παράθυρο'', αλλά και πάλι καταφέραμε έναν καλό χρόνο. Ο βασικός στόχος είναι να είμαστε μπροστά από τις Ferrari. Ξέρουμε ότι θα είναι γρήγοροι στον αγώνα, όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα.

Η Mercedes δείχνει αρκετά δυνατή, όμως δεν είμαστε τόσο μακριά και μπορούμε να είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ (στο Χοκενχάιμ) με μονοθέσιο της Formula1 και δεν είναι εύκολο να μάθω την πίστα, οπότε είμαι χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα.

Μπορούμε και οι δύο να είμαστε ικανοποιημένοι με τη δεύτερη σειρά σε αυτή την πίστα, όπου δεν περιμέναμε να είναι η καλύτερη για μας. Ο ρυθμός του αγώνα δείχνει πολύ καλός αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θέλουμε να παλέψουμε για το βάθρο αύριο, νομίζω όμως ότι θα είναι δύσκολο για μία νίκη», είπε ο Ολλανδός, μετά την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές.

Best of internet