Φινλανδία... 2018 στο WRC

Νίκος Τσιώκος
Φινλανδία... 2018 στο WRC
Η Φινλανδία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον υποστηρικτή του WRC για να μείνει στο καλεντάρι μέχρι και το 2018.

Ως το... σπίτι των αγώνων Ράλι θεωρείται η Φινλανδία, που φημίζεται για τις πολύ γρήγορες ειδικές διαδρομές και τα μεγάλα άλματα. Γι' αυτό και δεν ήταν δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία με τον υποστηρικτή του WRC, ώστε να βρίσκεται στο καλεντάρι μέχρι και το 2018.

«Η Φινλανδία είναι μέρος του WRC από το 1973 που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και οι μεγάλες ταχύτητες και οι δραματικοί δρόμοι δίνουν στο γεγονός τη φήμη που του αξίζει ως έναν από τους πιο κλασσικούς αγώνες του πρωταθλήματος.

Όμως, το Ράλι Φινλανδίας έχει να κάνει με πολύ περισσότερα από τις ειδικές. Η ΑΚΚ παρέχει μία πρωτότυπη εμπειρία στους οπαδούς, με μεγάλο αριθμό των οικογενειών να επισκέπτονται το service park στην Γιβιασκύλια. Ανυπομονούμε να εξελίξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του υποστηρικτή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, Όλιβερ Σιέσλα.

«Είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε αυτή τη νέα συμφωνία και που θα μπορέσουμε να παρέχουμε αυτές τις μεγάλες εμπειρίες τόσο στους Φινλανδούς, όσο και στους ξένους οπαδούς», είπε, από τη μεριά του, ο διεθύνων σύμβουλος της AKK Sports, Τάτου Λεχμουσκάλιο, εταιρεία που διοργανώνει το Ράλι Φινλανδίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!