Ρικιάρντο: «Είμαστε αρκετά κοντά»

Ρικιάρντο: «Είμαστε αρκετά κοντά»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε ότι η Red Bull βρίσκεται αρκετά κοντά στη Mercedes και πως αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ρικιάρντο: «Είμαστε αρκετά κοντά»

Δυνατή εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά η Red Bull, που δείχνει συνεχώς να κάνει βήματα μπροστά. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, μάλιστα, έκανε πολύ καλούς χρόνους και στο τέλος ήταν 363 χιλιοστά πίσω από τον κάτοχο της pole position, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Αυστραλός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως οι «κόκκινοι ταύροι» είναι αρκετά κοντά στη Mercedes και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για τον αυριανό αγώνα. «Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά κοντά για να είμαι ειλικρινής. Ο πρώτος μου γύρος στο Q3 ήταν πολύ καλός και ήξερα ότι δεν υπήρχε κάτι παραπάνω στο τραπέζει στον δεύτερο γύρο. Ίσως υπήρχε ένα δέκατο, όμως δεν ήταν αρκετά για την pole position.

Είμαστε αρκετά κοντά. Είπα χθες ότι αν μπορούσαμε να είμαστε εντός του μισού δευτερολέπτου, δε θα είναι άσχημη μέρα στις κατατακτήριες δοκιμές, οπότε αυτό σημαίνει κάτι γι' αύριο. Θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικά ελαστικά διαθέσιμα για τον αγώνα και αυτό το κάνει ενδιαφέρον», είπε ο πιλότος της ομάδας του Μίλτον Κέινς, ο οποίος έχει να πανηγυρίσει νίκη από το Βέλγιο το 2014.

Best of internet