Φέτελ: «Δεν είμαστε εδώ για την πέμπτη και έκτη θέση»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Δεν είμαστε εδώ για την πέμπτη και έκτη θέση»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι η Ferrari δεν είναι παρούσα για την πέμπτη και έκτη θέση, αλλά για να μάχεται για την pole position και τη νίκη.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τόνισε πως η Ferrari βρίσκεται στη Formula1 για να παλεύει για την pole position και τη νίκη και όχι για να τερματίζει στην πέμπτη και έκτη θέση.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Scuderia στις κατατακτήριες δοκιμές της Γερμανίας, με τον Γερμανό να τονίζει ότι στο Μαρανέλο πρέπει να κατανοήσουν πού χάνουν από τους υπόλοιπους που είναι στις μπροστινές θέσεις. «Δεν ένιωθα άνετα στις κατατακτήριες. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την τελευταία μου προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγορη. Πρέπει να καταλάβουμε πού χάνουμε από τους μπροστινούς.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα έντιμο αποτέλεσμα, όμως δεν είμαστε εδώ για να τερματίζουμε στην πέμπτη και έκτη θέση, είμαστε εδώ για παλεύουμε για την pole το Σάββατο και τη νίκη την Κυριακή. Ξέρουμε ότι η Mercedes είναι σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή και είναι δύσκολο», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!