Πώς σου ρίχνει... άκυρο η Ford;

Πώς σου ρίχνει... άκυρο η Ford;

Πώς σου ρίχνει... άκυρο η Ford;

Με τη ζήτηση του Ford GT να είναι πολύ μεγαλύτερη από τις μονάδες που θα παραχθούν, η Μπλε Οβάλ εταιρεία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα με αυτό το email. 

Η Ford όταν ανακοίνωσε πως θα λανσάρει το νέο GT, ήρθε αντιμέτωπη με μια... θύελλα ενδιαφέροντος από όλο τον κόσμο. 

Έτσι, λόγω της μειωμένης παραγωγής υπέβαλλε τους υποψήφιους αγοραστές σε... εξετάσεις, για να μπορέσουν να αποκτήσουν το νέο της supercar. 

Ωστόσο ακόμη κι έτσι, αυτοί που «πέρασαν» το τεστ ήταν περισσότεροι από την προγραμματισμένη παραγωγή του αυτοκινήτου, οπότε έπρεπε κάπως να ενημερώσει αυτούς που τελικά δεν στάθηκαν τυχεροί. 

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε μέσω email, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε που δείξατε ενδιαφέρον ώστε να αγοράσετε ένα Ford GT! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την απόδοση του νέου αυτοκινήτου. Η ζήτηση για το GT από ενθουσιώδεις πελάτες σαν κι εσάς έχει ξεπεράσει την ιδιαίτερα περιορισμένη παραγωγή του μοντέλου. Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά GT για να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας αυτή τη στιγμή. Έχουμε επιβεβαιώσει τα σχέδια παραγωγής του μόνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι, αν προχωρήσουμε σε κατασκευή περισσότερων αντιτύπων, η αίτηση θα παραμείνει στο προφίλ σας για ευκολότερη ενημέρωση. Στο μεταξύ, σας προτείνουμε να μείνετε συνδεδεμένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις, ειδήσεις και πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας www.fordgt.com. Ευχαριστούμε και πάλι για το πάθος σας που αφορά το νέο μας supercar. Η ομάδα του Ford GT». 

Από την άλλη, το email που ενημερώνει πως ο παραλήπτης κατάφερε να γίνει ιδιοκτήτης, λέει: «Συγχαρητήρια! Έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα νέο Ford GT. Το πάθος σας για την απόδοση και για το νέο Ford GT πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να είστε ένας από τους λίγους ενδιαφερόμενους που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή σας την ευκαιρία!» 

Best of internet