Αυτή είναι η πιο... πολυταξιδεμένη McLaren! (video)

Αυτή είναι η πιο... πολυταξιδεμένη McLaren! (video)

Με περισσότερα από 130.000 χλμ στο οδόμετρό της, ατή η 12C Spider πιστεύεται ότι είναι η McLaren με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον κόσμο! 

Αυτή είναι η πιο... πολυταξιδεμένη McLaren! (video)

Πριν από 3,5 χρόνια, ένας άνδρας από την Ελβετία έκανε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό του και αγόρασε μια McLaren 12C Spider. Λόγω της φύσης της δουλειάς του, χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του πολύ κάθε μέρα και μέσα σε τόσο λίγο καιρό, έχει καταφέρει να διανύσει συνολικά περισσότερα από 130.000 χιλιόμετρα! Αυτή η τιμή, ίσως την καθιστά ως την McLaren με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον πλανήτη! 

Ο Ελβετός χρησιμοποιεί πάρα πολύ τους αυτοκινητόδρομους και κυρίως την Autobahn για τις μετακινήσεις του και δηλώνει εντυπωσιασμένος με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήθελε ένα κάμπριο αυτοκίνητο που να μπορούσε να κάνει τα πάντα. Επέλεξε το γκρι χρώμα ώστε να κρατά ένα χαμηλότερο προφίλ όταν επισκέπτεται τους πελάτες του, ωστόσο το εσωτερικό είναι σε πορτοκαλί απόχρωση για να του θυμίζει που... βρίσκεται. 

Η απουσία των ορίων ταχύτητας από την Autobahn του έχει δώσει τη δυνατότητα να δει ότι ακόμη και μετά τα 250 χλμ./ώρα η McLaren παραμένει άνετη και σταθερή, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε μια πόλη της Γερμανίας είχε συναντήσει δέκα πόντους χιόνι, με τη 12C Spider να είναι το καλύτερο «χειμωνιάτικο» αυτοκίνητο που είχε ποτέ! Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή η McLaren είναι η τέλεια επιλογή για όποιον ψάχνει ένα άνετο, αλλά πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο. 

Είναι πολύ εύκολο να οδηγήσεις απίστευτα γρήγορα, όμως μπορείς να κινείσαι σιγά μέσα στην πόλη συμβαδίζοντας με την κίνηση, χωρίς προβλήματα, υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης. Άλλο ένα πλεονέκτημα της 12C Spider είναι ότι δεν τον έχει «αφήσει» ποτέ και παίρνει μπρος κανονικά κάθε μέρα, ακόμη και στον «Ελβετικό» χειμώνα με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κάτω από τους -10oC, σε πολλές περιπτώσεις. Δείτε το σύντομο βίντεο, από το επίσημο κανάλι της McLaren Automotive στο YouTube! 

Mileage Man - 81,000 miles and counting

Best of internet