Φέτελ: «Θετικό το αποτέλεσμα»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Θετικό το αποτέλεσμα»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα από τις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Γερμανίας. «Να διορθώσουμε μερικά πράγματα», είπε ο Ραϊκόνεν.

Λίγο βελτιωμένη έδειξε η Ferrari τουλάχιστον στις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Γερμανίας. Μάλιστα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα για τη Scuderia, που είχε 3-4 στο FP1 και 3-6 στο FP2. «Σε γενικές γραμμές ήταν θετικό το αποτέλεσμα των δύο περιόδων, αλλά και πάλι πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας και να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά.

Ξόδεψα το περισσότερο από το απόγευμα με τη μαλακή γόμα και διήρκεσε πάρα πολύ. Έχουμε δουλειά στο στήσιμο του μονοθεσίου, ώστε να είναι καλύτερο για μένα στην πίστα και να ταιριάζει στην οδήγησή μου. Μετά θα μπορώ να επιτίθεμαι περισσότερο. Όσο για τους νέους κανονισμούς στην ενδοεπικοινωνία, το κάνει πιο εύκολο για μας, πιστεύω ότι είναι μία έντιμη απόφαση», ανέφερε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ραϊκόνεν: «Να διορθώσουμε μερικά πράγματα»

Από τη μεριά του, ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του Μαρανέλο να διορθώσει μερικά πράγματα για να βελτιωθεί. «Την Παρασκευή πάντα είναι δύσκολο να έχεις ξεκάθαρη γνώμη για το πού βρίσκεσαι. Από αύριο θα καταλάβουμε περισσότερα, όμως η διαδικασία σήμερα δεν ήταν κακή.

Σίγουρα υπάρχει μερική δουλειά να γίνει για να βελτιωθούμε, αλλά λίγο πολύ είμαστε περίπου εκεί που θέλουμε. Θέλουμε να είμαστε μπροστά, οπότε πρέπει να προσηλωθούμε στο να διορθώσουμε μερικά πράγματα και να βελτιωθούμε σε βασικούς τομείς», ήταν τα λόγια του Iceman.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!