Τα αυτοκίνητα έγιναν Pokemon

Πέτρος Πιτσίνης
Τα αυτοκίνητα έγιναν Pokemon
H υστερία με το παιχνίδι Pokemon Go καλά κρατεί. Τα μικρά τερατάκια πολώνουν, όπως και τα αυτοκίνητα. Δείτε, πώς θα ήταν δέκα γνωστά μοντέλα σε εκδοχές Pokemon!

Pikachu, Charmander, Bulbasaur, Meowth! Τα Pokemon βγήκαν στους δρόμους και εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων ψάχνουν, για να τα βρουν. Το παιχνίδι είναι απλό. Ο κυνηγός ψάχνει με τη βοήθεια των χαρτών της Google για να βρει, να πιάσει και εκπαιδεύσει διάφορα Pokemon. Μάλιστα, ακόμη και οδηγοί έχουν υποκύψει στη γοητεία των μικρών τεράτων και τα ψάχνουν, ενώ βρίσκονται πίσω από το τιμόνι, πράγμα πολύ επικίνδυνο.

Έχετε αναρωτηθεί ωστόσο, πώς θα έμοιαζαν τα αυτοκίνητά μας, αν ήταν Pokemon; Την απάντηση έδωσε η βρετανική διαδικτυακή πύλη αυτοκινήτου «Carwow», που δημιούργησε και δημοσίευσε μία σειρά τέτοιων μοντέλων με cool χαρακτήρα. Οι Βρετανοί προτίμησαν για το πιο γνωστό Pokemon, το Pikachu, το Nissan Juke επειδή οι προβολείς του ταιριάζουν τέλεια στα μάτια του λιλιπούτειου τέρατος. Το VW Beetle μοιάζει με χελώνα, οπότε προσφέρεται να μετεξελιχθεί σε Squirtle.

To Range Rover Evoque Cabrio μεταμορφώνεται σε Bulbasaur, ενώ η Porsche Cayman αποκτά ουρά με φλόγιστρο στην άκρη της, όπως τη γνωρίζουμε από το Charmander. Και επειδή είναι το Fiat 500 τόσο γλυκούλι, δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο εκτός από Jigglypuff.

Όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες μας, οι Άγγλοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Εσείς, τι αυτοκίνητο έχετε και ποιο Pokemon πιστεύετε, ότι θα του ταίριαζε καλύτερα εμφανισιακά;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!