Valentino Rossi: The Doctor Series: Το πέμπτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Valentino Rossi: The Doctor Series: Το πέμπτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Ρόσι
Στον... αέρα βγήκε και το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον Βαλεντίνο Ρόσι, που εστιάζει στην επιχείρησή του στην Τραβούγια και στην Ακαδημία του.

Στο τέλος του έφτασε το ντοκιμαντέρ για τον Βαλεντίνο Ρόσι (Valentino Rossi: The Doctor Series), καθώς κυκλοφόρησε και το πέμπτο επεισόδιο. Αυτό έχει τίτλο «The Boss» (δηλαδή «Το Αφεντικό») και ξεκινάει με την επιχείρησή του στη γενέτειρά του στην Τραβούγια, όπου παράγει αθλητικά είδη, όπως και τα δικά του. Επίσης, γίνεται λόγος για το video game που βγήκε για... πάρτη του, ενώ ολοκληρώνεται με την Ακαδημία που έχει φτιάξει ο ίδιος στο Ράντσο του.

Μάλιστα, γι' αυτή μιλούν ο καλός του φίλος Αλέσιο Σαλούτσι και μέλη της Ακαδημίας. Μάλιστα, οι άνθρωποι και τα παιδιά αυτής τονίζουν ότι δεν είναι αφεντικό, αλλά ηγέτης και φίλος. Ωστόσο, ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ επισημαίνει στο φινάλε πως, όπως και να τον χαρακτηρίζουν, ο «Γιατρός» έχει αλλάξει το Moto GP, γι' αυτο και φέρει τον τίτλο «The Greatest» (που στα αγγλικά σημαίνει «Ο Καλύτερος»).

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αλέσιο Σαλούτσι: «Ξεκίνησε σαν παιχνίδι, αυθόρμητα. Τώρα είναι καθαρή οργάνωση. Πραγματικά νοιάζομαι γι' αυτή. Προσπαθούμε να πάρουμε πλεονέκτημα από τα όσα μας δίδαξε ο Βάλε αυτά τα 20 χρόνια στο Moto GP και να δώσουμε αυτά τα εργαλεία, την πολλή δουλειά, τη δέσμευση και το πάθος στα παιδιά.

Τους δίνουμε πιθανότητες να μπουν στον σωστό δρόμο και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Ας ελπίσουμε ένας από αυτούς να γίνει ο νέος Βαλεντίνο. Νομίζω ότι είναι αδύνατο, αλλά ας ελπίσουμε τουλάχιστον για τον μισό Βαλεντίνο».

Εκ μέρους των μελών της Ακαδημίας του VR46 μίλησαν οι:

Λορέντσο Μπαλντασάρι: «Το να είμαι μέλος της Ακαδημίας είναι πολύ σημαντικό για μένα επειδή είναι μεγάλη ευκαιρία. Το να μας επιβλέπει κάποιος σαν τον Βαλεντίνο, που είναι ο προπονητής μας, δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο άνθρωπο για να παίρνεις συμβουλές, και μας βοηθάει με την εξέλιξη της καριέρας μας».

Φραντσέσκο Μπανιάια: «Είμαστε τυχεροί. Μας βοηθάει πολύ στο να εξελίσσουμε τις καριέρες μας και το μέλλον μας».

Λούκα Μαρίνι: «Η Ακαδημία είναι τεράστια ευκαιρία για τα παιδιά που έχουν επιλεγεί και δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι σαν κι αυτό στις μοτοσικλέτες».

Μάρκο Μπετσέκι: «Πρώτα απ' όλα, το να έχω τον Βαλεντίνο αφεντικό είναι όνειρο που βγαίνει αληθινό. Πάντα ήταν το είδωλό μου, από τότε που έβλεπα αγώνες ως παιδί. Δεν είναι μόνο ο δάσκαλός μας, είναι και ένας φίλος»

Φράνκο Μορμπινέλι: «Για τα πάντα μπορούμε να ρωτήσουμε τους ανρθώπους εδώ πέρα. Από το πιο απλό πράγμα μέχρι το πιο δύσκολο. Επίσης, το να έχω αφεντινό τον Βάλε είναι αρκετά διεγερτικό και διασκεδαστικό».

Σελεστίνο Βιέτι Ράμους: «Πάντα ήταν το είδωλό μου και ποτέ δεν είχα ονειρευτεί ότι θα ήμουν στην ομάδα του μια μέρα».

Νικόλο Αντονέλι: «Αν και είναι ατομικό άθλημα, είναι σαν να είμαι μέλος μιας ομάδας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!