Περισσότερες αγωνιστικές «ορμόνες» για τη Lambo Huracan

Πέτρος Πιτσίνης
Περισσότερες αγωνιστικές «ορμόνες» για τη Lambo Huracan
Για όσους δεν... ικανοποιούνται από το supercar της Lamborghini, η ίδια η φίρμα προσφέρει τρεις βελτιωτικές λύσεις, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό!

Η Lamborghini Huracan είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο, ωστόσο αν δεν καλυφθεί κάποιος από αυτό, η φίρμα προτείνει τρία πράγματα που κάνουν το supercar της λίγο πιο... σούπερ. Αρχικά, ένα αεροδυναμικό πακέτο με επιπλέον σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομή έρχεται για να αξιοποιήσει καλύτερα τη ροή του αέρα, με τα επιπλέον βοηθήματα να έχουν δοκιμαστεί και στην αεροδυναμική σήραγγα της εταιρείας.

Κάποια ανθρακονημάτινα εξαρτήματα στο αμάξωμα προστίθενται επίσης, ενώ όλα έρχονται σε μαύρο χρωματισμό, για να κάνουν αντίθεση με την απόχρωση του αυτοκινήτου. Η δεύτερη πρόταση είναι μαύρες λωρίδες που διατρέχουν τη Huracan και της προσδίδουν επιπλέον δυναμισμό, ενώ η τελευταία είναι οι μονομπούλονες ζάντες αγωνιστικών προδιαγραφών των 20 ιντσών!

Το σχέδιο των τελευταίων είναι εμπνευσμένο από το μοντέλο Super Trofeo! Οι παραπάνω επιλογές μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στην τετρακίνητη Huracan των 610 ίππων, LP 610-4, όσο και στην πισωκίνητη των 580 αλόγων LP580-2. Για όσους ζητούν και αύξηση της ιπποδύναμης από το εργοστάσιο, θα πρέπει να περιμένουν την έκδοση Superleggera, η οποία δοκιμάζεται ήδη και εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις και χαμηλό βάρος. Το ντεμπούτο της ίσως γίνει φέτος, στην έκθεση του Παρισιού!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!