Το SEAT Mii ετοιμάζεται για το 2017

Πέτρος Πιτσίνης
Το SEAT Mii ετοιμάζεται για το 2017
Ύστερα από την ανανέωση του Volkswagen up! και του Skoda Citigo, το αντίστοιχο μοντελάκι της Ισπανικής φίρμας φρεσκάρεται κι εκείνο, ώστε να μη μείνει πίσω στις πωλήσεις.

Μικρές αισθητικές παρεμβάσεις θα διαφοροποιήσουν το SEAT Mii της φετινής χρονιάς, από αυτό του 2017. Το Ισπανικό μίνι μοντέλο θα αποκτήσει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες και μάσκα, ενώ θα υπάρξουν και επιπλέον επιλογές στα σχέδια των ζαντών.

Επιπλέον, η οροφή θα μπορεί να βαφτεί σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του αμαξώματος δημιουργώντας μια ευχάριστη αντίθεση, κάτι που συμβαίνει και με τους εξωτερικούς καθρέπτες. Μέσα στην καμπίνα του Mii θα δούμε ένα νέο τιμόνι, διαφορετικό σύστημα ήχου και μικρές αλλαγές όπως η διχρωμία, το σπορ βολάν του συστήματος διεύθυνσης ή την ύπαρξη στροφόμετρου, ανάλογα με την έκδοση. Τέλος, το Cruise Control και η αυτόματη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων και των φώτων αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό άνεσης του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει ως έχει και δεν θα προστεθεί ο TSi του ενός λίτρου με τους 95 ίππους, όπως στο up!. Δηλαδή, ο ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος MPI των 1.000 κ.εκ. με τους 60 ή τους 75 ίππους, θα δίνει κίνηση στο Mii. Τα πρώτα αντίτυπα του facelift μοντέλου θα τα δούμε στους δρόμους προς τα τέλη του έτους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!