H Ford επαναστατεί στις... ποτηροθήκες!

Πέτρος Πιτσίνης
H Ford επαναστατεί στις... ποτηροθήκες!
Με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για τα επαγγελματικά της μοντέλα, η Ford ικανοποιεί κάθε ανάγκη αποθήκευσης στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της!

Η σειρά Pick-Up της Ford, F-Series Super Duty, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται και για κάτι ακόμη: τις ποτηροθήκες. Το επαγγελματικό μοντέλο της φίρμας μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 μπουκάλια, ποτήρια ή κουτάκια αναψυκτικών στο εσωτερικό του, χάρη στις έξυπνες λύσεις που έχουν υιοθετηθεί.

Στις πίσω θέσεις, υπάρχουν οι... παραδοσιακές λύσεις που συναντάμε και σε άλλα αυτοκίνητα της φίρμας, όμως μπροστά έγιναν οι απαραίτητες μελέτες, που θα κάνουν τη ζωή του επαγγελματία ευκολότερη. Για παράδειγμα, στην κεντρική κονσόλα, οι πελάτες της Ford ήθελαν ένα μέρος για να βάζουν τα ροφήματά τους, χωρίς ωστόσο να χάνουν τον πρακτικό χώρο αποθήκευσης μικροαντικειμένων στο ίδιο σημείο.

Έτσι, η Μπλε Οβάλ εταιρεία βρήκε όντως τη χρυσή τομή. Χώρισε στα δύο τη θήκη και στο αριστερό μέρος συναντάμε μια απλή θήκη (για κλειδιά, κινητό κλπ), ενώ στο δεξί δύο πρακτικές ποτηροθήκες. Πάνω ακριβώς από τις τελευταίες, υπάρχει ένα συρταρωτό κάλυμμα, το οποίο αν μετακινηθεί προς τα αριστερά, μετατρέπει και τον χώρο αποθήκευσης αντικειμένων σε θέση για μπουκάλι ή κουτάκι αναψυκτικού! Οι εικόνες παρακάτω το εξηγούν ακόμη καλύτερα.

Σίγουρα, πρόκειται για κάτι πολύ απλό, όμως τέτοιες λεπτομέρειες διευκολύνουν τη ζωή του επαγγελματία, ο οποίος έχει ανάγκη από τέτοιες πρακτικές λύσεις, καθώς σπαταλάει πολλές ώρες της ημέρας του στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!