Ανεβάζει τον πήχη η επόμενη Mercedes-AMG A45

Μπορεί το μοντέλο να έχει λίγα μόλις χρόνια στην αγορά, ωστόσο οι φήμες για τη νέα της γενιά έχουν ήδη αρχίσει και είναι... πολλά υποσχόμενες!   

Ανεβάζει τον πήχη η επόμενη Mercedes-AMG A45
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Η σημερινή Mercedes-AMG A45 εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο δίλιτρο κινητήρα παραγωγής, όμως στην επόμενη γενιά της, οι μηχανικοί της φίρμας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σύμφωνα με το Βρετανικό Autocar, η νέα θα έρθει το 2019 και το τετρακύλινδο μοτέρ των 2.0 λίτρων θα ρυθμιστεί κατάλληλα, ώστε να αποδίδει πάνω από 400 άλογα! Αυτή η τιμή, είναι αρκετά μεγαλύτερη από τη σημερινή, που ορίζεται στους 381 ίππους. 

Επίσης, αυτό που θα συμβάλλει στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων (0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 4'') θα είναι το νέο αυτόματο σασμάν με τις εννέα σχέσεις, γνωστό κι από άλλα μοντέλα της Mercedes-Benz, που θα αντικαταστήσει το σημερινό των επτά ταχυτήτων. Το Βρετανικό περιοδικό επίσης αναφέρει πως η A45 AMG θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ωστόσο θα διατηρήσει το χαμηλό της βάρος χάρη σε έξυπνες λύσεις που θα υιοθετηθούν στη δομή του αμαξώματος και τη χρήση ελαφριών υλικών.