Ανεβάζει τον πήχη η επόμενη Mercedes-AMG A45

Πέτρος Πιτσίνης
Ανεβάζει τον πήχη η επόμενη Mercedes-AMG A45
Μπορεί το μοντέλο να έχει λίγα μόλις χρόνια στην αγορά, ωστόσο οι φήμες για τη νέα της γενιά έχουν ήδη αρχίσει και είναι... πολλά υποσχόμενες!

Η σημερινή Mercedes-AMG A45 εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο δίλιτρο κινητήρα παραγωγής, όμως στην επόμενη γενιά της, οι μηχανικοί της φίρμας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σύμφωνα με το Βρετανικό Autocar, η νέα θα έρθει το 2019 και το τετρακύλινδο μοτέρ των 2.0 λίτρων θα ρυθμιστεί κατάλληλα, ώστε να αποδίδει πάνω από 400 άλογα! Αυτή η τιμή, είναι αρκετά μεγαλύτερη από τη σημερινή, που ορίζεται στους 381 ίππους.

Επίσης, αυτό που θα συμβάλλει στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων (0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 4'') θα είναι το νέο αυτόματο σασμάν με τις εννέα σχέσεις, γνωστό κι από άλλα μοντέλα της Mercedes-Benz, που θα αντικαταστήσει το σημερινό των επτά ταχυτήτων. Το Βρετανικό περιοδικό επίσης αναφέρει πως η A45 AMG θα μεγαλώσει ελαφρώς σε διαστάσεις, ωστόσο θα διατηρήσει το χαμηλό της βάρος χάρη σε έξυπνες λύσεις που θα υιοθετηθούν στη δομή του αμαξώματος και τη χρήση ελαφριών υλικών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!