Στα... σκαριά η M4 GT4 Racing

Στα... σκαριά η M4 GT4 Racing

Στα... σκαριά η M4 GT4 Racing

Ανεβαίνει σκαλί η BMW Motorsport, που έχει στα... σκαριά την Μ4 GT4 Racing, που θα αντικαταστήσει την M3 GT4 και θα πλαισιώσει τις M6 GT3 και M235i Racing.

Ένα επίπεδο πιο πάνω ανεβαίνει η BMW Motorsport με την M4 GT4 Racing, την οποία η γερμανική μάρκα έχει στα... σκαριά. Αυτή θα αντικαταστήσει την M3 GT4 και θα πλαισιώσει τις M6 GT3 και M235i Racing, με τη BMW να κάνει το επόμενο βήμα στα μηχανοκίνητα σπορ.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω, με την M4 GT4 Racing να βασίζεται κατά πολύ στην παραγωγή της M4, ενώ έχει πάρει το καπό από ανθρακόνημα απευθείας από την Μ4 GTS. Συνάμα η BMW έχει προσθέσει και πόρτες από ανθρακόνημα, αγωνιστική εξάτμιση και πίσω αεροτομή, τη στιγμή που στο εσωτερικό έχουν διατηρηθεί τα ίδια καθίσματα και τα ίδια πεντάλια που έχει η M6 GT3.

Όσον αφορά το ντεμπούτο της, αυτό αναμένεται να γίνει στις 24 Ώρες του Λε Μαν τον Ιανουάριο του 2018, ενώ οι πελάτισσες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τις παραγγελίες από το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς.

Best of internet