Επιστρέφει με την Bullet η ιστορική Bristol (pics)

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει με την Bullet η ιστορική Bristol (pics)
Με τη νέα Bullet θα πραγματοποιήσει το μεγάλο... comeback η ιστορική μάρκα Bristol, αφού γλίτωσε τη χρεοκοπία.

Έχουν περάσει 70 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η Bristol Cars και πέντε από τότε που γλίτωσε τη χρεοκοπία. Πλέον, η γνωστή μάρκα έχει... σταθεί ξανά στα πόδια της και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο... comeback στα μοντέλα παραγωγής. Αυτό θα γίνει με τη νέα Bullet, η οποία θα έχει πολλά στοιχεία από ανθρακόνημα και κινητήρα από τη BMW, ο οποίος θα εξελιχθεί στο... σπίτι της.

Αυτός θα είναι ένας V8 χωρητικότητας 4.8 λίτρων, που θα αποδίδει 370 ίππους και εξίσου μεγάλη ροπή. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η νέα Bullet θα πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δεύτερα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

Βέβαια, θα παρέχει μεγάλες ανέσεις και θα είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς μεταξύ άλλων θα διαθέτει μία οθόνη πολλαπλής επαφής στο ταμπλό με ψηφιακό ράδιο, συνδεσιμότητα με το smartphone και φυσικά Bluetooth και Wi-Fi. Έτσι, η Bristol θέλει να επιστρέψει δυναμικά για να ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα στο μέλλον και να μην υπάρξουν ποτέ ξανά οι δυσκολίες των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!