Βολφ: «Πολλές επιλογές για το 2019»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Πολλές επιλογές για το 2019»
Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για το 2019, όσον αφορά το οδηγικό δίδυμο, με μία νέα γενιά ανερχόμενων οδηγών και συμβόλαια που λήγουν.

Πλέον, η Mercedes έχει... καπαρώσει τους Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ μέχρι και το 2018. Για το 2019, όμως, τα «ασημί βέλη» θα πρέπει να επανεξετάσουν το οδηγικό τους δίδυμο. Αν και είναι ακόμα νωρίς να γίνουν υποθέσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε τρία χρόνια, ο Τότο Βολφ μίλησε για τη συγκεκριμένη σεζόν στο Sky F1.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μπράκλεϊ τόνισε ότι ενόψει του 2019 υπάρχουν πολλές επιλογές, με δεδομένο ότι έρχεται μία νέα γενιά οδηγών και λήγουν κάποια συμβόλαια. «Είναι ενδιαφέρουσα στιγμή επειδή υπάρχει μία νέα γενιά που έρχεται.

Είναι οι Οκόν, Βερλάιν, Φαντόρν και μετά υπάρχουν κάποια συμβόλαια που λήγουν: Φέτελ, Ρικιάρντο. Αυτό αφήνει πολλές επιλογές. Αν συνεχίσει η ομάδα μας, όπως είναι τώρα, δε βλέπω λόγο για αλλαγή. Όμως, είναι καλύτερα να έχουμε επιλογές», ανέφερε ο Βολφ. Έτσι, οι Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ δε μάχονται μόνο για νίκες και για τον τίτλο, αλλά και για μία θέση στο μέλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!