Ακόμη πιο ελκυστικό το ανανεωμένο Renault Clio

Πέτρος Πιτσίνης
Ακόμη πιο ελκυστικό το ανανεωμένο Renault Clio
Το σουπερμίνι της Renault φρεσκαρίστηκε εκεί που έπρεπε και επέστρεψε δριμύτερο, με τη φίρμα να προσφέρει την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ειδική έκδοση Edition 1, με επιπλέον εξοπλισμό!

Το Renault Clio βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του και με τη φρέσκια σχεδίασή του, τα σύγχρονα μοτέρ και τη διασκεδαστική οδική συμπεριφορά που προσφέρει, έχει καταφέρει να πείσει το αγοραστικό κοινό.

Για να τονωθούν ακόμη περισσότερο οι πωλήσεις του, υπεβλήθη σε ένα μικρής έκτασης Facelift, τα πρώτα αντίτυπα του οποίο θα έρθουν και στην έκδοση Edition One με επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού και εμφάνισης!

Η εν λόγω επιλογή θα δίνεται τόσο στο χάτσμπακ, όσο και στο Sport Tourer (στέισον βάγκον), με τους κινητήρες βενζίνης TCe 90 και 120 ίππων και τους αντίστοιχους πετρελαίου dCi με 90 και 110 άλογα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα μηχανικό εξάρι, ωστόσο αν κάποιος θέλει το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC θα πρέπει να επιλέξει αποκλειστικά τον TCe 120 ή τον dCi 90, καθώς με τους άλλους δύο, δεν συνδυάζεται.

Τα χρώματα του αμαξώματος είναι συνολικά πέντε, το ειδικό για αυτή την έκδοση Pearlescent White, το Titanium Grey, το Glacier White, το Platine Grey ή το Etoile Black, ενώ η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα ανασχεδιασμένα «καβούκια» των καθρεπτών, τη σκούρα απόχρωση της οροφής και τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών.

Στα του εξοπλισμού, συναντάμε φώτα full LED, high end ηχοσύστημα της Bose με έξι ηχεία και γούφερ χαμηλών συχνοτήτων, δερμάτινο τιμόνι με πεντάλ αλουμινίου, ειδικούς χρωματισμούς στην καμπίνα που ταιριάζουν με την εξωτερική βαφή, φιμέ πίσω κρύσταλλα και ημιδερμάτινα καθίσματα που ρυθμίζονται και σε ύψος (τα εμπρός). Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα που μπορεί να προσθέσει κανείς από τον κατάλογο των «έξτρα», όπως η ηλιοροφή (η οποία ωστόσο καταργεί τη σκούρα απόχρωσή της) ή το City Plus Pack με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και κάμερα οπισθοπορείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!