Το πιο "μερακλίδικο" παρκάρισμα στην ιστορια! (pic)

Πέτρος Πιτσίνης
Το πιο "μερακλίδικο" παρκάρισμα στην ιστορια! (pic)
Σε υψόμετρο 3.500 μέτρα με όλα τα βουνά «πιάτο», ένας άνδρας από τη Σαουδική Αραβία στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε σημείο που κόβει την ανάσα!

Άγνοια κινδύνου, υπερεκτίμηση ικανοτήτων ή... Photoshop; Όποιο από τα τρία κι αν ισχύει, ο συγκεκριμένος άνδρας κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο, με τη θέση που διάλεξε για να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Ανέβηκε στην κορυφή του όρους Φίφα σε υψόμετρο 3.500 μέτρα και στάθμευσε στη χείλος του γκρεμού, με το σημείο να έχει και μια τεράστια κλίση προς τα κάτω! Αυτό σημαίνει ότι η παραμικρή λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγαλοπρεπέστατη... ελεύθερη πτώση.

Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία και δεν ξέρουμε ποιος οδηγούσε το Toyota Land Cruiser παλαιότερης γενιάς, ούτε τι έγινε μετά τη φωτογραφία. Πολλοί υποστηρίζουν πως η εικόνα έχει δεχθεί επεξεργασία από κάποιο πρόγραμμα ή ότι τραβήχτηκε από τέτοια γωνία, που κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο «υπερβολικό» από την πραγματικότητα. Ακριβώς από κάτω, υπάρχει ξανά η κεντρική φωτογραφία, στην πλήρη μορφή της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!