«Όχι» από την Bugatti για την κάμπριο Chiron

Πέτρος Πιτσίνης
«Όχι» από την Bugatti για την κάμπριο Chiron
Το Hypercar της Bugatti όπως αποκάλυψε στέλεχος της εταιρείας, δεν θα προσφέρεται σε ανοιχτή έκδοση, παρά το γεγονός ότι υπήρχε στην γκάμα της προκατόχου του.

Η Bugatti Chiron είναι το καινούργιο «αριστούργημα» της Bugatti, όμως δυστυχώς, δεν θα έρθει σε έκδοση κάμπριο όπως γινόταν με τη Veyron. Η αποκάλυψη έγινε από... επίσημο στόμα και συγκεκριμένα από τον Στέφαν Μπρανγκς, στα εγκαίνια της υπερσύγχρονης αντιπροσωπείας της φίρμας στο Μέιφερ του Λονδίνου.

Πάντως όσοι... ενδιαφέρονται και θέλουν να αποκτήσουν κάτι ακόμη πιο μοναδικό από τη Chiron, ο ίδιος άνδρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας γρηγορότερης έκδοσης, η οποία όμως αν έρθει, αυτό θα γίνει μετά το 2020. Μια Targa έκδοση επίσης θα μπορούσε να είναι μέσα στο πλάνο, όπως έχουν αναφέρει δημοσιεύματα κατά το παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι η Bugatti Chiron κινείται από έναν W16 κινητήρα των 8.0 λίτρων, με απόδοση 1.500 ίππων. Έχει ηλεκτρονικό... κόφτη ταχύτητας στα 420 χλμ./ώρα και κάποιοι υποστηρίζουν ότι όταν αυτός αφαιρεθεί ώστε να σπάσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας για αυτοκίνητα παραγωγής, θα καταφέρει να ξεπεράσει τα 460 χλμ./ώρα!

* H κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!