«Ρετουσάρισμα» για το Suzuki SX4 S-Cross

Πέτρος Πιτσίνης
«Ρετουσάρισμα» για το Suzuki SX4 S-Cross
Το μικρό crossover της Suzuki ξαναμπήκε στο σχεδιαστήριο και βγήκε με αρκετές αλλαγές, που το διαφοροποιούν σε μεγάλο βαθμό από το προηγούμενο.

Ένα μεγάλης έκτασης facelift δέχθηκε το Suzuki SX4 S-Cross, αφού έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγμή για μια αισθητική ανανέωση. Το εμπρός μέρος είναι αυτό που διαφοροποιείται περισσότερο, με νέα φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρα, καπό και μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα με κάθετες γρίλιες.

Πίσω δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικός για να εντοπίσεις τις αλλαγές, ωστόσο δεν είναι τόσο εμφανείς. Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και τα διαφορετικά φανάρια είναι αυτά που «τραβούν» το μάτι. Για τα μηχανικά μέρη του SX4 S-Cross η Suzuki δεν έχει πει κάτι επίσημο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να «φορέσει» τον 1.4 BoosterJet από το Vitara S, με τους 140 ίππους και τα 220 Nm ροπής.

Από την άλλη δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και ο μικρότερος τούρμπο βενζινοκινητήρας του ενός λίτρου, που θα διευρύνει τις επιλογές του υποψήφιου αγοραστή. Όπως λέγεται, ο πετρελαιοκινητήρας των 1.6 λίτρων θα παραμείνει ο ίδιος. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τιμές, εξοπλισμό, κιβώτια και μετάδοση, θα έχουμε όταν η Suzuki παρουσιάσει επίσημα το μοντέλο, στην έκθεση του Παρισιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!