H Kosmocar εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων

Γιώργος Βαρίνος
H Kosmocar εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων
Η Κosmocar A.E., στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά τον κύκλο σεμιναρίων βασικής τεχνικής εκπαίδευσης διάρκειας 4 ημερών και συμμετείχαν οι διακριθέντες σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Mηχανοτρονικής".

Η εκπαίδευση έγινε σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα του εργοστασίου Volkswagen, με σκοπό την κατάρτιση νέων τεχνιτών οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας του αυτοκινήτου και τις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών.

Οι διακριθέντες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, διενεργώντας διαγνώσεις σε εξομοιωτές και εκπαιδευτικά οχήματα του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Kosmocar A.E., ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της "ομαδικής εργασίας". Επιπρόσθετα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει ο όμιλος Volkswagen και αποτελούν νέες προκλήσεις για την κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Kosmocar A.E. με την πραγματοποιηθείσα τεχνική εκπαίδευση πιστοποιεί την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των εκκολαπτόμενων τεχνικών στον κλάδο του αυτοκίνητου, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που διάγει ο κλάδος του αυτοκινήτου αλλά και η χώρα εν γένει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!