Δεκατριάχρονος με Bugatti και... 337 χλμ./ώρα (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Δεκατριάχρονος με Bugatti και... 337 χλμ./ώρα (video)
Ένας έφηβος πήρε τη Veyron του πατέρα του και πραγματοποίησε μια... εξωφρενική κούρσα, όμως σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης!

Ο Στίβεν Αγκακάνι είναι δεκατριών ετών ωστόσο έχει κολλήσει το... μικρόβιο της ταχύτητας εδώ και κάποια χρόνια. Ένα από τα τελευταία του κατορθώματα ήταν το να πιάσει τα 337 χλμ./ώρα σε έναν αγώνα ντράγκστερ του μισού μιλίου (804 μέτρα), το δώρο του για τη γιορτή του πατέρα.

Ο τελευταίος (ο οποίος είναι και κάτοχος του Hypercar) ήταν έξω από το αυτοκίνητο και τον... καμάρωνε, όμως ο Στίβεν είπε χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να επιτύχει κάτι καλύτερο από τα 337 χλμ./ώρα, καθώς η Veyron έχει τις δυνατότητες. Παλαιότερα, ο δεκατριάχρονος συμμετείχε σε μια κόντρα με αντίπαλο τον πατέρα του, Άρμικ.

Ο έφηβος είχε κάτσει πίσω από το τιμόνι μιας Porsche 918 Spyder και νίκησε το Ford GT που οδηγούσε ο «καθοδηγητής» του αρκετά άνετα, με το βίντεο να είχε γίνει viral όταν είχε κυκλοφορήσει. To σημαντικότερο όμως, είναι ότι η εν λόγω προσπάθεια έλαβε χώρα στο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας κι όχι στο δημόσιο δρόμο, όπου έχουμε δει πολλές φορές ανήλικους να παίζουν με το... θάνατο οδηγώντας αυτοκίνητα. Παρακάτω, η «κούρσα» του Στίβεν Αγκακάνι με τη Bugatti Veyron!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!