«Τραβάνε» την Porsche Panamera

Πέτρος Πιτσίνης
«Τραβάνε» την Porsche Panamera
Το Γερμανικό σεντάν θα παρουσιαστεί και σε έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, που εγγυάται κορυφαία άνεση στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της συνολικής πολυτέλειας.

Η νέα Porsche Panamera έχει ήδη παρουσιαστεί και δύο ακόμη εκδόσεις της περιμένουν στη... γωνία. Πρόκειται για τη Shooting Brake εκδοχή της για την οποία γνωρίζαμε και πριν, ωστόσο μάθαμε ότι θα έρθει και σε σεντάν, με μακρύτερο μεταξόνιο.

Η είδηση προέρχεται από επίσημο... στόμα, καθώς το αποκάλυψε ο υπεύθυνος εξέλιξης του μοντέλου. Ο ίδιος δεν μίλησε για αριθμούς οπότε δεν γνωρίζουμε πόσο θα μεγαλώσει το συνολικό μήκος, όμως τα επιπλέον εκατοστά σίγουρα θα προσδώσουν άλλο αέρα στο εσωτερικό και θα κάνει τις μετακινήσεις ακόμη πιο άνετες.

Πάντως, δεν θα διατεθεί σε όλες τις αγορές που συναντάμε την Panamera, αφού σε χώρες που δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον για τέτοιες εκδόσεις (όπως η Αυστραλία) δεν θα εισαχθεί. Από την άλλη, οι περισσότερες πωλήσεις αναμένονται να γίνουν στην Κίνα, οπότε είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι διαθέσιμη στην Ασιατική χώρα. Όσο για την έκδοση Sport Turismo (Shooting Brake), θα παρουσιαστεί επίσημα σύντομα και συγκεκριμένα, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!