Το κάναμε «Καλοκαιρινό»

Γιώργος Βαρίνος
Το κάναμε «Καλοκαιρινό»
Το νέο InMotion 24 είναι εδώ με δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αγώνες, παρασκήνια και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς αυτοκίνησης. Είναι διαδραστικό! Με πολλά video και πληροφορίες...

Διαβάστε στο εικοστό τέταρτο τεύχος του InMotion by Gazzetta...

Την αποστολή στην Αίγινα γαι το νέο Mitsubishi Space Star αλλά και τις δοκιμές των Volvo S60 T3, Audi A3 Quattro, Ford C-Max και Citroen C3 1.2 και φυσικά το φωτογραφικό αφιέρωμα στην νέα Ferrari LaFerrari Cabrio!

Για του φίλους της μοτοσυκλέτας δοκιμάζουμε την Honda CB650F και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Το InMotion -τα έχουμε πει αλλά θα τα ξαναπούμε καθώς η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης- είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών αυτοκινήτου, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών. Και φυσικά το κοινό, που είναι ο αλάνθαστος κριτής το επιβράβευσε και στα προηγούμενα τεύχη με περισσότερους από 30.000 αναγνώστες ως μέσο όρο στο κάθε τεύχος. Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο -για όλους όσοι γνωρίζουν από αναγνώσεις περιοδικών στο internet- που μας φορτώνει άγχος και ευθύνες για το μέλλον.

Διαβάστε το εδώ!

Καλή ανάγνωση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!