50 Cent: «Εγώ θα σώσω το Top Gear»

Πέτρος Πιτσίνης
50 Cent: «Εγώ θα σώσω το Top Gear»
O διάσημος τραγουδιστής είναι σίγουρος πως μπορεί να «εκτοξεύσει» την τηλεθέαση του σόου στο BBC, καθώς τα σημερινά νούμερα που γράφει δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά.

Ως λάτρης των αυτοκινήτων και ιδιαίτερα των... πανάκριβων, ο 50 Cent είναι πρόθυμος να βοηθήσει το Top Gear ώστε να επιστρέψει στο ένδοξο παρελθόν του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε στη Daily Star: «Θα μου άρεσε πολύ να δουλέψω στο Top Gear, θα μπορούσα να σώσω το σόου σίγουρα, όμως θα τους κοστίσει. Δεν υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο που να μην είχα στην κατοχή μου, η συλλογή μου είναι καλύτερη από οποιουδήποτε».

Πάντως, το BBC είχε ξεκαθαρίσει μετά την παραίτηση του Κρις Έβανς ότι κανείς δεν θα τον αντικαταστήσει και ότι η ομάδα θα παραμείνει ως έχει. Στη συνέχεια, ο 50 Cent πρόσθεσε: «Το σόου από τότε που έφυγε η παλιά ομάδα είναι αγνώριστο και αν δεν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ. Εξάλλου, είναι μια εκπομπή που μπορείς να τη δεις σε οποιαδήποτε χώρα κι αν ζεις».

Ανεξάρτητα από το αν η πρόταση του τραγουδιστή ενδιαφέρει το BBC, ο κόσμος ήδη άρχισε να τον «τρολάρει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι περισσότεροι, δεν μπορούν να συνδυάσουν την εικόνα του με ένα αυτοκινητικό σόου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!