Δίπλωμα οδήγησης και... ευτράπελα για τη Lady Gaga

Πέτρος Πιτσίνης
Δίπλωμα οδήγησης και... ευτράπελα για τη Lady Gaga
Η τριαντάχρονη τραγουδίστρια κατάφερε επιτέλους να περάσει τις εξετάσεις και πριν καλά καλά προλάβει να βγει στους δρόμους, είχε... μπλεξίματα με την αστυνομία!

Ύστερα από πολλά... χιλιόμετρα στη θέση του οδηγού, η Lady Gaga αποφάσισε και κατάφερε να βγάλει το δίπλωμα οδήγησης!

Η ίδια είχε εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν να οδηγεί διάφορα αυτοκίνητα όπως το Chevrolet El Camino και η Rolls Royce Corniche, όμως η ίδια υποστηρίζει πως αυτό συνέβαινε πάντα με έναν ενήλικα στο δεξί κάθισμα και με άδεια εκπαιδευόμενου.

Η Lady Gaga δεν παρέλειψε να κρατήσει ενήμερους τους εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram και ανέβασε διάφορες φωτογραφίες που έχουν σχέση με την έκδοση του διπλώματος, όπως την ίδια να... σκύβει στο δρόμο και να προσκυνάει ή μια φωτογραφία της που κάθεται πίσω από ένα θρανίο.

Πάντως πριν προλάβει να ολοκληρώσει μια εβδομάδα με νόμιμη άδεια οδήγησης είχε τα πρώτα της... μπλεξίματα με την αστυνομία, αφού τη σταμάτησαν για έλεγχο ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του νέου της Ford F-150. Ο λόγος σύμφωνα με την ίδια, ήταν ότι ακόμη δεν είχε παραλάβει τις πινακίδες κυκλοφορίας του Pick-Up της!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!