Με λίγο από... ST το Ford Kuga

Με λίγο από... ST το Ford Kuga

Με λίγο από... ST το Ford Kuga

Η νέα έκδοση του SUV της Ford το κάνει πιο επιθετικό εμφανισιακά και με καλαίσθητες λεπτομέρειες, ολοκληρώνεται μια σπορ εικόνα! 

Το Ford Kuga θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line, που το κάνουν ακόμη πιο σπορ εμφανισιακά και ολοκληρώνουν την γκάμα του. Στους δρόμους θα ξεκινήσει να εμφανίζεται αργότερα μέσα στο έτος, μαζί με το πολυτελές Kuga Vignale! 

To ST-Line διαφοροποιείται από τις απλές εκδόσεις του SUV χάρη στα σπόιλερ εμπρός, τις πλαϊνές ποδιές, τον διαχύτη αέρος, την αεροτομή και τις μαύρες λεπτομέρειες που εμφανίζονται στο αμάξωμα! Η νέα γρίλια μαζί με τα LED φώτα, τις μεγάλες ζάντες 18 ή 19 ιντσών και οι τονισμένες απολήξεις των εξατμίσεων, συνθέτουν την εικόνα του. 

Βέβαια στη Ford δεν περιορίστηκαν στο φαίνεσθαι και το Kuga ST-Line έχει εξοπλιστεί με μια σκληρότερη ανάρτηση με σπορ ρυθμίσεις, με την απόσταση από το έδαφος να έχει μειωθεί κατά 10 χιλιοστά. Στο εσωτερικό, τα διαφοροποιημένα καθίσματα με τις εμφανείς κόκκινες ραφές, το σπορ τιμόνι και ο νέος επιλογέας ταχυτήτων, φροντίζουν ώστε να σας υπενθυμίζουν που βρίσκεστε. 

Στο κομμάτι των κινητήρων, δεν αλλάζει κάτι στην γκάμα του SUV της Μπλε Οβάλ εταιρείας. Τα μοτέρ πετρελαίου με χωρητικότητα 1.5 και 2.0 λίτρων και την ιπποδύναμη των 120 και των 150 ίππων αντίστοιχα δίνουν το παρόν, ενώ ο δίλιτρος ντίζελ προσφέρεται και σε αναβαθμισμένη έκδοση με 182 ίππους. Από την άλλη, στο «στρατόπεδο» των βενζινοκινητήρων, συναντάμε τον 1.5 EcoBoost σε τρεις παραλλαγές, με 120, 150 και 180 άλογα. 

Best of internet